ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Μουρτζάκης Στυλιανός

Μαιευτήρας, Χειρουργός, Γυναικολόγος

Ο Δρ. Στυλιανός Μουρτζάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974, ενώ το 1992 αποφοίτησε από το Αρσάκειο – Τοσίτσειο Λύκειο Εκάλης και το 2002 από την Ιατρική Σχολή του διακεκριμένου Πανεπιστημίου ‘La Sapienza’ της Ρώμης. Είναι υποψήφιος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, εκπονώντας τη διδακτορική του διατριβή πάνω στο ρόλο της συγκιτίνης στην υπερτασική νόσο της κύησης, ενώ είναι απόφοιτος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών με τίτλο ‘Παθολογία της Κύησης’ από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Σήμερα είναι μέλος της Ιταλικής εταιρείας γυναικολογικής ενδοσκόπησης (SEGI) και μέλος της Αμερικανικής εταιρείας γυναικολογικής ενδοσκόπησης (AAGL). Τα τελευταία 6 χρόνια συμμετάσχει ώς εκπαιδευτής στο 4 μηνο σεμινάριο ενδοσκοπικής χειρουργικής που πραγματοποιείται στο ΜΗΤΕΡΑ.

Αφού υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως οπλίτης ιατρός σε Άρτα, Αλεξανδρούπολη και Θήβα, εργάστηκε ως αγροτικός ιατρός στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου και στο Κέντρο Υγείας Λυγουριού Αργολίδος, και ως ειδικευόμενος ιατρός στην Α’ Χειρουργική Κλινική του 1ου Νοσοκομείου ΙΚΑ Αθηνών, στη Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Χανίων και στη Γ’ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου ‘Αττικόν’.

Ο Δρ. Μουρτζάκης έχει μετεκπαιδευτεί στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική στο Κέντρο Λαπαρασκοπικής Χειρουργικής MALZONI στο Αβελίνο της Ιταλίας, ενώ έχει συμμετάσχει σε πλήθος συνεδρίων και σεμιναρίων.

Τηλέφωνο: 2106464521
Βασ. Σοφίας 115, 115 21, Αθήνα
Μουρτζάκης Στυλιανός